VYRIŠKA MEILĖS IŠRAIŠKA



Опубликовал: Ajjana, 18-04-2023, 22:38, Психология 3-его тысячелетия / Любовь,секс, 557


VYRIŠKA MEILĖS IŠRAIŠKA
Vyrai meilę išreiškia kitaip nei moterys. Atskirkite įsimylėjimą nuo meilės: pirmoji pagrįsta seksualiniu potraukiu, greitai praeina ir siekia tik seksualinio pasitenkinimo. Žavisi išvaizda, jūra komplimentų ir gėlių, restoranai ir Maldyvai - visa tai yra testosteronas, aistra, įsimylėjimas. Moterys tikisi, kad taip bus visada, bet aš nuvilsiu: hormoninė „meilė“ trunka vidutiniškai nuo 1 iki 6 mėnesių. Ir ar šiuo metu atsiras tikras jausmas - nuoširdus emocinis prisirišimas prie žmogaus, prie jo sielos, o ne kūno, tai dar didelis klausimas.
Idealiu atveju reikia sukurti meilę ir išlaikyti aistrą. Aprašysiu ženklus, pagal kuriuos galima suprasti, kad vyras jaučia būtent meilę. Ženklai gali būti visi iš karto arba tik pora. Tam tikru mastu kalbama apie vyro jausmų gilumą:
? Vyras paskelbia teises į jus. Jei jis nuspręs, kad jūs esate ta vienintelė vertybė jo gyvenime, tada jis skubės reikalauti teisę į jus, kol kas nors kitas to nepadarė: jis oficialiai įregistruos santuoką, pristatys jus savo visiems draugams ir artimiesiems kaip nuotaką, žmoną.
? Tai, kaip vyras supažindina moterį su draugais ir pažįstamais, daug ką pasako: „Susipažink su mano mergina“ - tu esi oficiali kandidatė į žmonas. „Tai yra Tania“ - jus tiesiog susitikot,ir jis iš kažkokios užuojautos pasėmė jus į vakarėlį pamaitinti.
? Jūs figuruojate jo asmeniniuose planuose ir kartu juos aptariate. Mylintis vyras negalvoja apie save atskirai nuo mylimosios, todėl atostogos, buto pirkimas, persikraustymas, darbo keitimas - visa tai aptariama, planuojama atsižvelgiant ir į moters norus ir interesus.
? Taip, taip, jūs manėte, kad natūralu drauge diskutuoti apie planus, tačiau vyrui, įpratusiam pasikliauti tik savimi ir rūpintis tik savimi kovojant dėl ​​išgyvenimo, atsižvelgti į kito žmogaus interesus, reiškia gilų emocinį prisirišimo jausmą. Ir nevertinkite vyrų pagal moteriškus standartus, mes esame skirtingi !!!
Jei vyras sako: „Aš tave myliu, negaliu gyventi be tavęs“, tai dar nieko nereiškia. Stebiuos, kiek moterų vis dar tiki žodžiais. Vyras kalba poelgiais!
? Vyras aprūpina. Tai yra pagrindinis ženklas, be jo visa kita yra tik blizgutis. Kai vyras myli moterį, jis jai negaili. Leisti dėl mylimosios pinigus, laiką ir dėmesį yra malonu ir lengva. Prieš pradėdamas rimtus santykius su moterimi, kiekvienas vyras pagalvoja: „Ar sugebėsiu suteikti jai ir mūsų vaikams padorų gyvenimą?“
Kai kuris sažiningai prisipažįsta, kad negali ir siūlo tik seksą. Kai kuris yra tiek supuvęs, kad eina apgaulės būdu ir prižada, nors iš tikrųjų nieko nesiruošia ar nesugeba.
O kai kurie (deja, jų yra daug) negali mylėti nieko kito, tik save. Tai egoistai, narcizai. Jie yra bailiai ir šykštūs, nes norint mylėti reikia drąsos ir dosnumo: pasitikėk, dalinkis, aukokis vardan kito. Vargšeliai žmonės, jie to nesugeba. Jie gyvena amžinoje baimėje, kad jiems nepakaks, jie net gaili centų kitiems, bet dosniai leidžia juos sau, bandydami slapta mėgautis. Aš jų nelaikau vyrais. Tai yra žiurkės. Jie neturi pagarbos nei moterų pasaulyje, nei vyrų pasaulyje.
Tikras vyras žino, kad jo pareiga, misija, gyvenimo tikslas yra padaryti savo šeimą laimingą. Ne visi ir ne iš karto tuo įsitikina, bet tie, kurie pagyveno, pamatė ir suprato, žino: jeigu tu nesugebėjai padaryti laimingu bent vieno žmogaus žemėje, tu veltui iššvaistei savo orą.
? Vyras saugo! Ir ne tik nuo fizinio pavojaus, kas savaime suprantama. Apsaugos prasmė yra nukratyti baimes. Jei jo mylimąją kas žemina kad ir kas tai yra, net jo motina ar artimieji, vyras padarys viską, kad apsaugotų savo moterį ir šeimą nuo psichologinio smurto.
Tačiau dažnai vyras turi apsaugoti savo moterį nuo pačio savęs: nuo savo pykčio, nuo neryžtingumo, nenuoseklumo ir neatsakingumo.
Suprasti lengva: jei moteris nerami, tu blogai ją saugai/gini. Pas vyrą, kuris tikrai myli, moteris yra rami ir laiminga.
? Būti ištikimam. Akivaizdus dalykas, bet vyrams - bene sunkiausias, ypač šiuolaikiniame pasaulyje reklamavimas seksualumo, laisvų santykių propaganda ir cenzūra viešam išdavystės pasakymui. Jei valstybių vadovai , būdami pavyzdžiai, kitiems vyrams, įsitaiso meilužes, apgaudinėja savo žmonas ir meta jas dėl jaunų merginų, tai ko norėti iš paprasto vyro?
Sutuoktinių neištikimybė tapo tokiu įprastu reiškiniu, kaip besikeikiantys vaikai.
Mano požiūris į tai tvirtas: nepaisant to, kad vyras iš tikrųjų yra poligaminio pobūdžio, nelaikau to pasiteisinimu išdavystei. Gyvuliškus instinktus reikia mokėti suvaldyt, ir tai visada išskyrė kilmingus vyrus iš ožių, kurių jie negali susilaikyti kelnėse. Ištikimybė moteriai yra vyriškumo rodiklis. Kaip aš, vyras, galiu pasitikėti išdaviku, kuris jau išdavė mylimą žmogų - mylimą moterį ?!
Ištikimybė- tai daug daugiau, nei išdavystė lovoje. Bet koks flirtas, įskaitant susirašinėjimą socialiniuose tinkluose, patiktukai (like), žvalgimasis ir aptarinėjimas kitų moterų, įskaitant lyginimą savo buvusių su mylimąja, tai rodo, kad vyras yra kvailas ir nesupranta, kokį skausmą jis sukelia moteriai!
Instinktai yra, aš ir pats supurtau galvą, kai matau pora lieknų kojų - tai yra testas. Bet todėl mes ir esame vyrai, kad galėtume kontroliuoti save.
? Vykdo pažadus. Tai artima ištikimybei, bet ištikimybė žodžiui. Moteris visada nerimauja dėl ateities - tokia yra jos prigimtis. Ji pasitiki vyru, kuris žada jai apsaugą, atramą, palaikymą. Ir apgauti jos pasitikėjimą, nesilaikyti žodžio - tai tas pats kas apsišlapinti viešai. Žmogus, kuris myli, laikosi savo žodžio, kitaip kame jo meilė?
Aleksandras Šahovas


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

© 2024 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos