7 dalykai, kurie kvantinės fizikos požiūriu turi įtakos jūsų vibracijos dažniui






Vibracija kvantinėje fizikoje reiškia, kad viskas yra energija. Esame tam tikrais dažniais vibruojančios būtybės. Kiekviena vibracija prilygsta jausmui, o "vibracijų" pasaulyje egzistuoja tik dvi vibracijų rūšys - teigiama ir neigiama. Kiekvienas jausmas verčia jus skleisti vibraciją, kuri gali būti teigiama arba neigiama.
1. - mintys
Kiekviena mintis skleidžia į visatą tam tikrą dažnį, o šis dažnis grįžta atgal į šaltinį, taigi tuo atveju, jei turite neigiamų minčių, nusivylimo, liūdesio, pykčio, baimės, visa tai grįžta atgal į jus. Štai kodėl taip svarbu rūpintis savo minčių kokybe ir mokytis puoselėti pozityvesnes mintis.
2. - Aplinkiniai žmonės
Jus supantys žmonės daro tiesioginę įtaką jūsų vibracijos dažniui. Jei apsupsite save laimingais, pozityviais ir ryžtingais žmonėmis, į tokią vibraciją pateksite ir jūs. O jei apsupsite save skundikais ir pesimistais, būkite atsargūs! Iš tiesų jie gali sumažinti jūsų dažnį ir taip sutrukdyti jums išnaudoti traukos dėsnį savo naudai.
3 - Muzika
Muzika yra labai galinga. Jei klausysitės tik muzikos, kurioje kalbama apie mirtį, išdavystę, liūdesį, apleistumą, visa tai trikdys jūsų vibraciją. Atkreipkite dėmesį į muzikos, kurios klausotės, žodžius, jie gali sumažinti jūsų vibracijos dažnį. Ir atminkite: į savo gyvenimą pritraukiate būtent tai, ką vibruojate.
4. Daiktai, kuriuos žiūrite
Kai žiūrite laidas, kuriose kalbama apie nelaimę, mirtį, išdavystę ir t. t., jūsų smegenys priima tai kaip realybę ir išskiria visą chemiją jūsų kūne, kuri veikia jūsų vibracinį dažnį. Žiūrėkite dalykus, kurie daro jums gera ir padeda vibruoti aukštesniu dažniu.
5. - Nuotaika ir aplinka
Nesvarbu, ar namuose, ar darbe, jei daug laiko praleidžiate netvarkingoje ir nešvarioje aplinkoje, tai taip pat turės įtakos jūsų vibracijos dažniui. Pagerinkite savo aplinką, susitvarkykite ir išvalykite savo aplinką. Parodykite visatai, kad esate pajėgūs gauti daug daugiau. Rūpinkitės tuo, ką jau turite!
6. - Žodis
Jei meluojate arba blogai kalbate apie daiktus ir žmones, tai veikia jūsų vibracijos dažnį. Kad išlaikytumėte aukštą savo dažnį, būtina panaikinti įprotį skųstis ir blogai kalbėti apie kitus. Taigi venkite dramų ir apkalbų. Prisiimkite atsakomybę už savo gyvenimo pasirinkimus!
7. - Dėkingumas
Dėkingumas teigiamai veikia jūsų vibracinį dažnį. Šį įprotį turėtumėte įtraukti į savo gyvenimą jau dabar. Pradėkite dėkoti už viską, už gerus dalykus ir už tai, ką laikote blogais, dėkokite už visas patirtas patirtis. Dėkingumas atveria duris teigiamiems dalykams jūsų gyvenime.
Svarbiausia yra "sureguliuoti" savo smegenis, kad jos veiktų tam tikru dažniu ir vibracijomis.
Laimei... Mūsų smegenys jau veikia tam tikrais dažniais... kuriuos sukuria mūsų smegenų bangos.
O viena smegenų bangų rūšis tiesiogiai susijusi su genialiu kūrybiškumu ir visatą atrakinančiomis pasireiškimo galiomis.
Jei sugebėsite nusistatyti TĄ smegenų bangą...
Visatos paslaptys taps jūsų.
Ir gausite viską, ko norite.
Kaip į ją įsijungti?
Klausykitės "smegenis nustatančios" garso bangų, pilna pavyzdžių yra internete, tiesuog įveskite "vibracinė muzika nusiraninimui arba energijos gavimui ar susikaupimui..."
из инета
Iliustr: Daniel Martin Diaz - Bangų telepatija


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

© 2024 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos